FlexCMS er et browserbaseret administrationssystem til din hjemmeside. Systemet gør det let at opbygge og vedligeholde en professionelt udeende, dynamisk hjemmeside. Efter blot få timers instruktion, vil virksomhedens sekretær kunne være superbruger af systemet.

Hvorfor FlexCMS?
Med FlexCMS bliver det nemt for dig at vedligeholde en professionelt udseende hjemmeside. Det eneste du skal bekymre dig om, er indholdet på siden, systemet tager sig af alt det tekniske. De fleste billigere Content Management Systemer på markedet idag, tillader kun ét indholdområde pr side. FlexCMS er bygget op omkring spalter og elementer som kan kombineres i det uendelige og dermed give mere interessante hjemmesider.

Ingen teknik, kun indhold...
Med en FlexCMS løsning skal du på intet tidspunkt bekymre dig om teknikken. Vi tager os af alt det tekniske lige fra bestilling af domæne,  installation af systemet til implementering af design.

Du får med andre ord leveret en køreklar hjemmeside hvor du straks kan gå igang med at producere indhold.

Ingen dyre opdateringsaftaler
I kraft af den centrale drift af FlexCMS er det muligt for os, løbende at distribuere alle opdateringer ud til alle sites. Derfor vil du til hver en tid benytte den nyeste version af systemet - helt uden beregning.


Gå til toppen af siden. Se en oversigt over opbygningen af sitet. Se en alfabetisk oversigt over siderne på sitet.
FlexCMS er en del af Dudal Webdesign